(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Aspik v srnčím hřbetu
Potřebné ingredience
2 sáčky čiré želatiny (práškové), ocet, sůl, voda, sterilovaná zelenina (moravanka, kunovjanka) - 1 velká nebo 2 malé, vejce, salám junior.
Postup přípravy
Želatinu připravíme dle návodu na sáčku (s vodou smíchám i slitý nálev ze zeleniny).Dochutíme jak kdo má rád solí a octem (můžeme i opepřit nebo přidat koření dle chuti). Zeleninu si nakrájíme na menší kousky, salám jsem vykrojila pomocí vykrajovátka - zbytek salámu nakrájíme na kostičky, vajíčko nakrájíme na plátky. Srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií, naskládáme salám, vejce a nasypeme zeleninu a nakrájený salám. Zalijeme teplou želatinou a dáme vychladi. Podáváme s pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
domenica
(upraveno)
11. 4. 2009, 16:15
dik je super dnes jsem delala
vlkajda
(upraveno)
13. 4. 2009, 20:08
@domenica
Není zač. Zdravím
andol
(upraveno)
22. 2. 2009, 14:58
díky za receptík